Hogyan készüljek fel az érettségire?
Figyelt kérdés
Középsuliba járok, tavasszal érettségizek és a nyáron szeretnék tanulni rá pluszba magamtól. Milyen oldalak vannak vagy milyen lehetőségek? Az eddigi érettségi feladatsorokat gondoltam visszamenőleg megoldani amennyit csak tudok.2021. jún. 17. 19:03
2/3 anonim válasza:
Történelem: B. Mátyus Gyöngyi - Bori István féle felkészítő könyv+előző évi feladatsorok
Magyar: elemzések gyakorlása, előző évi érettségik megoldása, szövegértésből ha párat megcsinálsz elég szerintem, érvelést,gyakorlati szöveget gyakorold inkább meg a műelemzést.
Matek: előző évi feladatok megoldása+mateking+ youtube-n Retkes Péter videói, nekem nagyon sokat segítettek:D
Nyelv: előző évi feladatsorok+adott nyelven sorozatok nézése a hallásértéshez segít
3/3 anonim válasza:
Ha sima közepet csinálsz mindenből akkor bőven elég ha korábbi érettségiket csinálsz meg. Matekból pedig vedd át és gyakorold amit az évek alatt vettetek a suliban. Egyáltalán nem nehéz, szóval simán meglesz.
Ha emeltezel valamiből arra gyúrj, de az se olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!