Biológia szak (egyetem) mellett mennyire lehet dolgozni? Mondjuk egy heti 20 órában. Reális vagy nagyon nehéz lenne?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 21:40
11/12 anonim válasza:
Nem lehetetlen. En atlagban 20-25 orat dolgoztam hetente vegyesz szak mellett. A mester mellett pedig volt hogy 30-at. Nem lehetetlen, viszont megterhelo TT szak mellett dolgozni. Nekem rengeteg hetvegem rament, nem volt szinte egy szabadnapom sem unnepnapokon kivul (neha meg akkor sem, mert tanultam vagy eztra munkat vallaltam). Siman teljesitheto 20 ora hetente.
12/12 anonim válasza:
Elozo vagyok.
Ja es summa cum lade minosites, tanulmanyi kituntetes masodevben, curriculum hozzajarulasi dij, TDK nyaron szoval nem ment a tanulas rovasara. Emellett HÖK-ös tevekenyseg hebe-hoba. Nem tartozok a zsenik koze, bar a kemiahoz jo agyam van szerintem, hamar megertem a dolgokat. Bar nekem nem ilyen volt, de tudsz talalni olyan melot ahol engedik hogy tanulj (recepcios, elado allasok szoktak ilyen lenni, de van ahol dorekt baszakodnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!