Biológia szak (egyetem) mellett mennyire lehet dolgozni? Mondjuk egy heti 20 órában. Reális vagy nagyon nehéz lenne?

Figyelt kérdés

2022. márc. 7. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nehéz lenne
2022. márc. 7. 23:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A biológia szak önmagában is borzasztó nehéz, mellette állandó, 20 órás munkát vállalni szinte lehetetlen.
2022. márc. 8. 08:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Heti 20 óra irreális.
2022. márc. 8. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire vagy okos, és mennyi energiád van.

Most mennyi plusszmunkát csinálsz a gimi mellett?

2022. márc. 9. 09:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát úgy képzeld el, hogy a gimi után minden nap mennél még 4 órát dolgozni (plusz utazás legyen napi 1 óra plusz) és utána éjjel kéne nekiállnod csinálni a laborjegyzőket, magolásokat, stb. mennyire menne. Ha fotómemóriád van akkor is az alvásmegvonás és logisztikázás kiakasztana.
2022. márc. 9. 12:32
 6/12 anonim ***** válasza:
De hát fel se vettek a biológiai szakra, minek érdeklődsz?
2022. márc. 9. 15:36
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, valóban nem vettek még fel oda, de szerintem nem lehetetlen oda bejutni.

És mivel egy barátommal mennék albérletbe, ezért kéne pénz.

Most jelenleg nem csinálok plusz munkát, de tavaly hétvégenként jártam 4 órázni.

2022. márc. 10. 07:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Kb. ennyi, amit ezután is meg tudnál csinálni.
2022. márc. 10. 17:48
 9/12 Bécs P ***** válasza:

Azért azt ne felejtsük el megemlíteni, hogy van levelező is, ami mellett lehet dolgozni (tömbösített órarend, azaz nem kell hétfőtől péntekig bejárni).

Nekem az egyik csoporttársam (másik szakon vagyok) volt biológia szakon és dolgozott mellette (SZTE-n volt). Nem lehetetlen. Maga a szak nehéz, sokat kell tanulni, de akiben ez megvan, meg tudja csinálni munka mellett is.

ápr. 27. 17:55
 10/12 Bécs P ***** válasza:

Előző vagyok... sőt, egy másik ismerősöm nem is olyan régen diplomázott, napi 8 óra meló mellett :)

Ha valaki komolyan veszi és tényleg tanul (mert bioszon eléggé kell), akkor meg lehet csinálni.

ápr. 27. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!