Budapestre jelentkeztem egyetemre, viszont sajnos családi okok miatt elfogunk költözni Szegedre, ami csak most derült ki, amikor már nem tudok új egyetemet felvenni. Ilyenkor mi a teendő?
Kihagysz és újra felvételi vagy nyár végén pot felvételi fizetosre és tepersz h atvegyenek allamira.
Esetleg jársz Budapestre 1 evet majd atjelentkezel Szegedre, a közben elvégzett tárgyaidat pedig elfogadtatod.
Megnéztem a felvin és ugyan ez szak indul Szegeden is szeptembertől, tehát ezzel nincs gond.
Megnézem majd az egyetem oldalán mit ír és lehet megpróbálok lehúzni egy évet Budapesten és utána átmenni Szegedre.
Köszönöm a segítséget!
Az albérlet jól hangzik, csak hol találok 4-5 embert akivel össze tudnék költözni? Mert az ötlet tetszik, csak nincs ismerősöm sajnos akivel ez kivitelezhető lenne.
Na meg gondolom 4-5 szobás albérletet se olyan egyszerű találni, az azért elég nagy meg drága is.
Talán max 3 ember. De Budapesten az is van vagy havi 250ezer/hó plusz rezsi, szóval minimum havi 100ezerrel kell számolnom szerintem.
Mert egy havi 50-60 ezer simán beleférne mindennel együtt, de attól többet jelenleg nem tudnék albérletre szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!