Portugál szak mellé fel lehet venni a franciát? (ELTE)
Uh akkor elég nehéz lesz, remélem összejön, maximum ha nem sikerül, akkor következő évben jelentkezek franciára, mivel az a cél, a portugál csak másodlagos szerelem. Mivel már lassan végzek egy képzéssel, alig maradt államim, ezért nagyjából ugyanúgy jönnék ki csúszással is az önköltséggel. Itthonról pedig dolgozom és így is belefér a nappali, portugál pedig amúgy is csak nappalin van.
Még egyszer köszönöm a segítségedet.
Én francia alapszakos voltam, de nagyon sokszor együtt voltam a minorosokkal is.
Az első félévtől vannak francia minoros órák, majd a második félév végén egy nyelvi alapvizsga, ha az sikerült, mehetsz francia minorra, ha nem, akkor keresned kell valami mást (sok olyan minor van, aminek csak a 3. félévtől vannak órái).
Viszont a bekerülés nem könnyű, mert középszintű nyelvtudást kérnek. Első félév elején van egy szintfelmérő, azon át kell menni, hogy egyáltalán az alapozó tárgyakat elkezdhesd.
Ha kíváncsi vagy, akkor szívesen válaszolok, ha van valami kérdésed az elte francia szakával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!