Portugál szak mellé fel lehet venni a franciát? (ELTE)
3 vagyok, ez úgy néz ki, hogy kiválasztod most mit akarsz tanulni (jelen esetben franciát) elmész a szintfelmérőre. Felveszed az első félévhez tartozó mintaterves tárgyakat, majd első év végén (vagy második év elején, nem emlékszem) felveszed a minort hivatalosan a neptunban is.
Magadnak kiválasztod ugye a minort, mert az első éves tárgyakat meg kell csinálnod, meg a szintfelmérőt, de akkor az még nem számít hivatalosan minornak.
Elso felevben mar altalaban kell alapozo minor targyakat fwlvenni mert ha azon nem mesz at akkor nem veheted fel az adott minort ezt erdemes minel elobb elkezdeni. Mivel a francia minorhoz kell elozetes nyelvtudas , a tesztiras utan, es a minoros alapozotargyak utani vizsga fogja eldonteni hogy jarhatsz e a minorra vagy sem.
A csuszassal meg azert vigyazni kell, ne mondd hogy nem szamitana, mert ha allamira vesznek fel , nem mindegy sem az utolso 2 felevben szerzett kredited szama es az atlagodat is le tudja vinni, hogy atsoroljanak onkoltsegesre…
Off : en sved minoros voltam nem kellett elozetes nyelvtudas, viszont minoron csak a legjobb 20 maradt bent ( ertem ugy hogy a 20 legjobban teljesito maradt bent, es szoros volt a versengea mert jelentkeztunk vagy 60an anno minorra, de csak az elso felev jegyei utan derult ki, ki maradhat bent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!