Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi esélyem van arra hogy...

Mennyi esélyem van arra hogy felvegyenek a jogi karra?

Figyelt kérdés
A harmadik évemben járok a középiskolába,és a Jogi egyetemen gondolkodok,de kereskedelem-marketingre járok,és nem tudom hogy van-e esélyem hogy bekerüljek.
2010. szept. 11. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne?Én is arra járok egyébként, de ugyanúgy megvan az esélyed bekerülni, ha rendesen tanulsz:) szóval hajrá!
2010. szept. 11. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak azon múlik hogy hány pontod van. Ha szánsz 3-4 hónapot kemény tanulásra és van egy nyelvvizsgád, akkor tuti bekerülsz. Én Pécsre kerültem be, idén kezdtem, pedig mindig 3-as 4-es tanuló voltam gimiben, csak utolsó évben elkezdtem bevágni a törit, meg megtanultam érvelést írni+ ugye a tételeket is megtanultam. Lett 422 pontom. Szóval bőven van időd és esélyed.
2010. szept. 11. 16:58
 3/8 anonim válasza:

költségtérítésesre minden hülyét felvesznek.....szóval nem aggódnék.

Debrecenben 290 a max pont....támogatotton 420 körül azt hiszem, de ha nem vagy egy nyelvvizsgával rendelkező roma akit felcsináltak, ne is reménykedj :D

sok sikert :)

egy jogászhallgató....

2010. szept. 11. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Előző...

Már bocsi, de azért ez kicsit durva volt:)

Akkor te melyik kategória vagy?A hülye, akit felvettek, vagy a román?:D:D

2010. szept. 11. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, bocsi, 'roma'
2010. szept. 11. 17:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Én kiírtanék minden büdös romát,ugyhogy inkább a halál mint hogy roma legyekXD.

Olyan 4körüli az átlagom,és nemsoká lesz egy középszintű nyelvvizsgám.Nagyon szeretnék a debreceni Jogi karra menni.

2010. szept. 11. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ügyvédek akartok lenni és utáljátok a romákat bajban lesztek, ugyanis annyit kell védeni őket, mint a szemét... Ez lesz a munkátok.
2010. szept. 12. 00:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem büntető jogi akarok lenni hanem polgári peres.És én választom meg úgy is az ügyfeleket.XD
2010. szept. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!