Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van esélyem valahogy, hogy...

Van esélyem valahogy, hogy felvegyenek gyógytornásznak?

Figyelt kérdés
380 volt most a ponthatár, gondolom jövőre is kb. annyi lesz. Nekem nincs annyi pontom sajnos, de akkor se lesz ha a nyelvvizsga sikerül + van egy okj-s képzésem.Mennyek megint érettségizni, de emelt szint biztos nem menne, meg már eléggé kiestem belőle. 3 éve érettségiztem. Ha a középszintűeket jobban megcsinálom (mert most 60%körüli mind) akkor talán sikerülhet? vagy mit tegyek segitsetek. Nagyon szeretnék gyógytornász lenni.Költségtéritésesre felvennének, de nincs 300.000Ft-om félévente. Sajnos.
2010. júl. 27. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem gyúrj rá csak a bioszra, de arra nagyon. Plusz a nyelvvizsga. Hátha sikerül összehozni így egy 85% körüli érettségit. De ahhoz sokat kell olvasni, tanulni. És ami a legfontosabb, jól át kell látni a dolgokat. De egy év alatt nem lehetetlen. Ha ez az álmod, akkor kitartást, és sok sikert:)
2010. júl. 27. 17:53
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. júl. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!