Kb. mennyi esélyem van hogy felvegyenek rendészeti közésuliba (Körmend), ha 175 pontom van?
Figyelt kérdés
Amúgy sikerült minden alkalmas vagyok,csak sokan jelentkeztek.170 pontnál húzták meg a határt,de én még érettségizek belügyi rendészeti ism-ből arra is kapok még pontot.
Légyszi aki segítsen köszi:)
2010. máj. 19. 18:39
1/8 anonim válasza:
Van 50 százalék esélyed. Vagy sikerül, vagy nem.
3/8 anonim válasza:
Mégis mennyi százalékos eltt az érettségi?
4/8 anonim válasza:
Utolsónak!:
Ez középsuli, nem fősuli, itt nem azt a pontokat számolják, mint a fősulin, tehát nem az érettségi százaléka számít, hanem a műveltségi, meg az egyéb vizsgálatok. Végül is ez egy OKJ-s képzésnek felel meg!
5/8 A kérdező kommentje:
Jaja itt az érettségit nem igen nézik.
50%? hát az nagyon kevés:(
2010. máj. 19. 20:21
6/8 anonim válasza:
Hát ha 170-nél húzták meg a határt, akkor felvesznek nem?!!!Nyilván, hisz neked több van, mint 170!
7/8 A kérdező kommentje:
Igen,de nagyon sokan jelenkeztek:S
Tudom akk nyilván azokat veszik fel akiknek több pontjuk van,de lehet vlki tudja hogy ennyi ponttal is lehet bekerülnék.
2010. máj. 20. 20:35
8/8 anonim válasza:
Uhh akkor pont lecsúsztál róla tavaly,mert akkor 180-tól vették fel az embereket.Idén is megpróbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!