Az agrármérnöki vagy a mezőgazdasági mérnöki képzés a jobb?
Figyelt kérdés
A kettő nagyon hasonló viszont az agrár ugye osztatlan a mezőgazdasági viszont nem. Az lenne a kérdésem hogy (nyilván nem ez az elsődleges, de érdekel) úgy hogy itthon nincs saját gazdaságunk mennyi pénzt tudnék keresni egyikkel illetve másikkal, és ha a mezőgazdasági ajánljátok akkor utánna milyen mester képzést érdemes elvégezni2022. febr. 13. 14:24
1/2 anonim válasza:
Felvi.hu, az adott szak szakleirása, végzés utáni kilátások fül, statisztika szerinti fizetés. Közel 10 éve gyűjtik az adatokat, szóval elég reálisak. Pár új szak esetében nincs elég adat, de nahyŕészéhez igen, nézd meg. A mérnöki irány amúgy alap vetően nem rossz. Mondjuk én az agrar, èlelmiszer ès épìtőipart elkerülném mérnökként mert kevésbé verseny képesek.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Education több MATE-ssal beszéltem és azt mondták, hogy a mg. mérnököt akkor ajánlják, ha egy gazdaságot akarsz továbbvinni. Így én maradtam az agrármérnöknél, mert sokkal több helyen el lehet helyezkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!