Maradnátok egy olyan szakon ami nem a szívetek csücske, vagy mernétek váltani 28 évesen arra ami tetszik nektek?
Pénzügy és számvitelen vagyok, most kezdtem a 4. félévem, de nagyon nem az én világom. Helyette inkább elmennék gyógytornásznak, mert szeretek sportolni, az egészséges életstílust, a biológiát, és magát ezt a karriert is érdekesnek tartom.
A gáz az annyi hogy 32 évesen végeznék, más pedig akkor már rég dolgozik, családja van, és éli az életét.
Szia! Sokféle képzést végeztem, 36 évesen már biztosan elmondhatom, hogy amit nem szeretsz abban nem fogsz dolgozni hosszútávon ez egészen biztos. Közgazdaságtant tanultam, de már akkor tudtam, hogy felesleges mert a lehető legtávolabb áll tőlem. Sosem dolgoztam végül azon a területen.
28 évesen még biztosan nem késő azt tanulnod, ami valójában érdekel, főleg ha van is erre lehetőséged.
Hát, Én 29-30 évesen szeretném elkezdeni az Msc-t.
Szóval don't worry about it. Annak van értelme, amit szeretsz csinálni. Ez nem a kor függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!