Mit tegyek, ha nem tetszik a képzés, de már nem változtathatok?
Figyelt kérdés
Felvételt nyertem egyetemre, de úgy gondolom, hogy nekem ez nem fog menni. Voltam már más szakon is, azt családi okok miatt abba kellett hagynom. Nem akartam azt újra kezdeni, mert nem volt piacképes. Azt hittem, ez jó lesz, de az első két hét alapján nagyon úgy érzem, hogy melléfogtam és én ehhez kevés leszek, a fő tárgyból alig értek valamit. Ha viszont ezt abbahagyom, akkor csak a gyári munka jöhet szóba, sajnos emberekkel nem tudok kommunikálni jól. Muszáj lenne ezt végig csinálnom, de nagyon elkeseredtem.2021. szept. 15. 23:01
3/3 anonim válasza:
Még csak 2 hét. Maradj, ismerkedj! Ha nagyon nem jön be, a 2. félévet passziváltatod és jelentkezel egy másik képzésre jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!