Gondolkodok hogy matematikus leszek. Ez a szakma mennyire nehéz? Milyen tantárgyak vannak az egyetemen a matematikus szakmánál?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 10:33
11/14 anonim válasza:
"Hogy hol dolgozom? Nos, ahol épp kedvem tartja 😇. Tengerpart, vonat, egyetem stb."
:) Köszi...
13/14 anonim válasza:
#7: A 4-es vagyok. Igen, fogyatékos vagyok, de kikérem magamnak a fogyatékos szó szitokszóként való használatát.
Kedves kérdező, az informatikában dolgozom, itthonról.
14/14 anonim válasza:
A többiek előttem többségükben nagy zsenik lehetnek. Én is matek szakos vagyok, de szerintem egyáltalán nem könnyű. Halálra tanulom magam, és úgy tudok elfogadható átlagot hozni. Ha átlagos képességekkel érkezel, kérdező, akkor azt ajánlom, a korábbi válaszok alapján ne bízd el magad. Aki csak azért jön matekra, mert más nem jut eszébe, és azt hiszi, ez olyan lesz, mint a könnyű gimis matek, az minimum csúszni szokott, de a mi évfolyamunkon elég sokan ki is hullottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!