Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hová menjek továbbtanulni?

Hová menjek továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Érdekel a biosz, emelt szinten tanulom 4. éve. Jó a nyelvérzékem és szeretem az idegen nyelveket. Matek nem az erősségem de érdekel és szeretem. Magyart nagyon nem szeretem, de négyes mindig megvan. Informatika is érdekel, de nincs ilyen tantárgyunk. Jó tanuló vagyok/voltam mindig is. A mi iskolánkban nem igazán foglalkoznak azzal hogy segítsenek a döntés meghozatalában. A covid miatt kimaradtak a nyílt napok és itt vagyok hogy már rég tudni kellene hova tovább, de ötletem sincs. Főiskola, egyetem, felnőttképzés, bármi ötletet vagy tapasztalatot szívesen fogadok. Melyek azok a felsőoktatási intézmények, ahol főleg fiúk vannak? Most egy olyan iskolába járok, ahol nagyon sok a lány és kevés a fiú, és hát finoman szólva is nehezen viseljük.

Szeretnék új szakmákat megismerni. Rengeteg olyan van amiről nem is hallottam még, pedig nyitott vagyok. Esetleg olyan terület, ahová keresnek szakembert, mert hiány van?

2022. jan. 19. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Felvi.hu
2022. jan. 20. 06:00
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Ne az alapján válassz szakot, hogy milyen neműek tanulnak ott. Egyetemen már más a szint, nincs az a külön fiú-lány klikkesedés, jobban elvan egymással a 2 nem ahogy én tapasztalom.:D

Biosz vonalon elsőként az orvosit szokták ajánlani,de ahhoz elég nagy elhivatottság kell, már évek óta oda készülnek általában a jelentkezők.

Gyógytornász szakot tudom ajánlani, nem meggazdagodós szak,de állásod lesz vele. Ápolót is mindig keresnek, most a bérüket is megemelték.->ápolónak tudsz tanulni egyetemen vagy akár felnőttoktatásban is.

2022. jan. 20. 08:53
 3/3 recirklány válasza:
Szia! Ha még nincs konkrét elgondolás, érdemes keresni akár online nyílt napot is. Miskolci Egyetemnek lesz pl. február 2-án. Ott sokféle képzés van, hátha megtetszik valami.
2022. jan. 21. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!