Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Osztatlan Történelem-etika...

Osztatlan Történelem-etika tanárszak vélemények?

Figyelt kérdés

2022. jan. 15. 22:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Etikát hanyagold, nincs szükség rá.
2022. jan. 15. 22:23
 2/19 anonim ***** válasza:
38%
Ezzel a ket targgyal sehol nem tudod majd leadni a heti minimum 20 orat.
2022. jan. 15. 22:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok-sok seggelés, de ha szereted a törit menni fog. Ha ezt szeretnéd csinálni hajrá. :)
2022. jan. 15. 22:39
 4/19 A kérdező kommentje:
Még a könyvtár szakra gondoltam töri mellé, lehet, hogy az jobb lenne, alapból infót tanultam Szakképzőben csak önmagában a számítógép szerelő karbantartó nem sokat ér, lehet, hogy kiegészítem egy rendszergazda képzéssel.
2022. jan. 15. 23:03
 5/19 anonim ***** válasza:
77%

könyvtár se jó választás

A töri mellé nyelvszakot, infot vagy matekot válassz, tanárként mondom.

2022. jan. 15. 23:13
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok valami nagy reálos, azért nem vinném ezekkel túlzásba...

A Magyar is jó, bár levelezősként szerintem erős párosítás lenne.

2022. jan. 15. 23:33
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
A magyar-töri nem egy keresett szakpár és magánban sem lehet jól keresni vele,
2022. jan. 15. 23:35
 8/19 A kérdező kommentje:

Az egyik ismerősöm tanító szakon csinált magyart és mondta, hogy szenvedősen boldogult vele, de ettől függetlenül nem lehetetlen ez sem. A levelező igaz, hogy tömbösített órákkal megy, de van ahol csak kéthetente péntek-szombat

Ha ez megvan, akkor utána elkezdem a gyógypedagógiát.

2022. jan. 15. 23:36
 9/19 A kérdező kommentje:
#7 Egyelőre ezek az opcióim, szerintem azért ha más lehetőség nincs is benne gimiben taníthatnék és magánban tudok vállalni érettségi felkészítést, persze csak ha az időm engedi...😅 Ezt úgysem egyből az egyetem után fogom tudni beindítani, a gyógypedagógiával is lehet majd bővíteni.
2022. jan. 15. 23:49
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

Az érettségi felkészítés csak nyelvekből működik, mint extra bevételi forrás. Gyógypeddel szintén nem fogsz jól keresni.

Az a helyzet, hogy ilyen korban az ember szeret romantikusan állni a dolgokhoz, hogy nem a pénz a fontos, de szó szerint egy éttermezést nem engedhetnek meg maguknak a pályakezdő tanárok, albi mellett. A szüleid vesznek neked lakást? Nem turkálni akarok a zsebedben, de saját lakás és komoly segítség nélkül öngyilkosság a tanári szak.

2022. jan. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!