Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kommunikáció és média vagy...

Kommunikáció és média vagy szociológia szak?

Figyelt kérdés
Döntés előtt állok, és teljesen bizonytalan vagyok. Eddig szociológiát szerettem volna, de most elbizonytalanodtam, hogy mennyire élvezném vagy mennyire tudnék vele elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A komm med is érdekel, szívesen tanulnám viszont oda minden évben sokan jelentkeznek, vagyis sokan fognak kilepni velem együtt ilyen diplomával az egyetemről és ugyanott vagyok, hogy vajon mennyire tudnék majd ezzel elhelyezkedni, tényleg van e kereslet rá. Plusz a komm-on nagyon magas szokott lenni a ponthatar, fogalmam sincs azt hogyan ugorjam meg. Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. jan. 15. 10:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Pont erre volt szükségem! Köszönök szépen mindent amit írtál!❤️
2022. jan. 28. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!