Tudnátok segíteni? 🥺 Ismét nagyon elbizonytalabodtam a továbbtanulásomat illetően. 1 hónapom maradt.
Köszi:)
A rajz az nagyjából oké, órarend szerint nincs már rajzórám, de felkerestem a tanárt és tart külön órát.
Igen, igazából attól, hogy mi lesz a magyarral, meg egy kicsit igazából a matekos részétől is, mi van ha nem megy. A nyelvvizsga tervben van, de csak jövőre.
Még jó, hogy segítséget lehet kérni a suliban🙃
Osztom a 14-es véleményét!
(mellesleg nem is értem a felvételi rendszer ezen könnyítéseit, hogy műszaki egyetemre lassan már torna emelttel is lehet felvételi pontokat szerezni)
A matek-fizika emelt ALAP kéne legyen, és nem szívatásból, hanem mert szinte az összes tantárgy alapjául szolgál. Nem lehet úgy statikát tanulni, hogy az illető kakukk fizikából.. Nincs mire építeni akkor.... Tantárgyként is - de ez a statika alapja is. :)
Kedves 10.
Nem akarok kontrollálódni, de ne adj úg, falsh információt, hogy nem tájékozódsz.
Kedves kérdező. Jól mondják a tanárok van [link] ilysn SPECIALOZÁCIÓ!!!
Jól mondja a kérdező, a sorredet, ne keverjük a mesterképzést és a specializációt.
A magyar emelttel nincs probléma, de én a helyedben már most elkezdenék erősen matekozni, különórákon. Nem árt a fizikát is elővenni.
Építészmérnökin kettő specializáció van: szerkezeti szakirány specializáció
tervezői szakirány specializáció.
Építész mesterképzésen (nem osztatlan): építészeti tervezés és belsőépítészet
épületszerkezettan
ingatlanfejlesztés és épületüzemeltetés
tartószerkezet
várostervezés és főépítész
[link] de a felvi is külön leírja
Építész mesterszak: - a válaszható specializációk: építészeti tervezés és belsőépítészet, várostervezés és főépítész, szerkezettervezés, műemlékvédelem és rekonstrukció, építészeti ökológia, ingatlanfejlesztés és épületüzemeltetés, építészeti informatika
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!