Ha most 0 kreditet teljesítek egyetemen, viszont a
következő félévben megszerzem a 36 kreditet és az
átlagom is megfelelő, akkor nem sorolnak át
önköltségesre?
Figyelt kérdés
Illetve az elégtelenek tényleg nem számítanak bele a súlyozott átlagba?
Ha most 0 kreditet szerzel, akkor a következö szemeszterben maximum az álmaidban tudsz 36 kreditet szerezni...
2022. jan. 7. 01:07
2/8 anonim válasza:
Simán lehet 36 kreditet szerezni, még többet is.
Amúgy ja, szerintem így bent maradsz államin, és nem, nem számítanak az egyesek, viszont halmozottan súlyozott átlagot néznek.
2022. jan. 7. 01:42
3/8 A kérdező kommentje:
Halmozottan súlyozott mit takar?
Én asszerint a képlet szerint számolom, ami a tanulmányi tájékoztatóban van.
2022. jan. 7. 01:51
4/8 3 napos mákos lecsó válasza:
Akkor számold azzal. Egyébként ha idén 0 kreditet csináltál akkor legfeljebb csak kmooc-cal tudsz elérni 36 kreditet következő félévben, annak pedig nincs sok értelme
2022. jan. 7. 02:00
5/8 anonim válasza:
A fő kérdés az, hogy miért lett idén 0 kredited. Ha betegség vagy hasonlók miatt, ami már nem áll fenn a következő félévben, akkor reális elképzelés a 36.
Egy olyan embernek, akinek a szorgalma és más képességei miatt alapvetően nem futotta volna 20 kreditnél többre, ez egy szép kis álom, ami nem fog menni.
Én elég jó tanuló vagyok, 4-5 voltam mindig is, egyetemen is. Volt 36-42 kredites félévem és vért izzadtam vele, hogy minden tárgyam meglegyen, pedig a szokásos 30 kreditet összehozni nem volt kifejezetten nehéz ügy.
2022. jan. 7. 13:00
6/8 anonim válasza:
Meg az is kérdés, mennyire könnyűek a tárgyak.
2022. jan. 7. 17:12
7/8 A kérdező kommentje:
Következő félévben már nincs ráépülős tárgyam, csak egy, az meg remélem sikerülni fog. Az aláírás mindenből megvan, szóval igazából a 30 kreditet felveszem következő félévben + azokat amik most nem lettek meg cv-ben felveszem és így még az 50 kredit is meglehet akár, a 36 meg simán.
2022. jan. 7. 23:49
8/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy nehéz szakon nehéz tárgyak mellé mondjuk diff. szakmai tárgyakat veszel fel amik szintén nehezek, vagy egy könnyű szakon pocoketetést, társasozást, lengőtekét és így lesz 38 kredited...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!