Melyik szak, illetve egyetem lenne nekem kedvezőbb?
Figyelt kérdés
Kereskedelmi vonalon szeretnék tovább tanulni és leginkább a kereskedelem marketing szakkal szemezek, de sajnos matekból nem vagyok a legjobb. Tudtok nekem esetleg olyan egyetemet vagy esetleg más ehhez hasonló szakot ajánlani, ahol nem követelnek olyan erős matekot?2022. jan. 3. 22:09
1/3 anonim válasza:
Gazdasági vonalon mindenhol van matek, de szerintem érdemes megpróbálni alapszak helyett egy felsőoktatási szakképzést. Ott még valamivel kevesebb van belőle, és talán teljesíthetőbb gyenge matektudással. Ha meg közben rájössz, hogy megy ez neked, akkor jöhet az alap, ami már utána nem 3 év lesz, hanem kevesebb.
2/3 A kérdező kommentje:
Most elég butának tünhetek, de mi az a felsőoktatási szakképzés? Mi a különbség?
2022. jan. 3. 22:32
3/3 anonim válasza:
Egy 2 éves képzés, ami diplomát nem ad, csak oklevelet. Szóval lényegében több, mint egy OKJ, de kevesebb, mint egy alapszak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!