Végső elkeseredésemben írok, kérem valaki adjon valami tanácsot, minek tanulok ennyit?
Szerintem sokkal fontosabb az, hogy szeresse az ember csinálni azt amit csinál.
Én míg tanultam minden nyáron elmentem valahova dolgozni. Mindenhol nagyon jól kerestem ahhoz képest, hogy végzettségem nem volt, de hiába a nagy pénz. Minden hajnalban sírni tudtam volna amikor fel kellett kelni és csak akkor mosolyogtam őszintén amikor megkaptam a borítékot a markomba.
Aztán elvégeztem az egyetemet. Mi lett belőlem? Kórházi ápoló. A fizetésem nem valami nagy szám ahhoz képest, hogy mekkora erőfeszítéseket kell tennünk, de nem érdekel. Imádom és ezért élek. Végre őszintén mosolygok. Ez pedig mindennél fontosabb.
13-as vagyok.
Igaz, hogy a gyereknek nem jut cipőre, a turkálóból öltözködöm, egy garzont bérelve alig jövök ki a fizumból. Komolyan kiadásnál provident.
Viszont legalább ha valami ér, a munkahelyem az ellátóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!