Lalux kérdése:

Hogyan lehetek könyvelő?

Figyelt kérdés
Igazából már elkezdtem tanulni egyetemen de nagyon gyenge a tudás amit ad és én szeretnék több mindent elsajátítani. Valaki tud valami sulit ahol jól megkövetelik az anyagot és jó tanárok is vannak?

2021. dec. 5. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Mire végzel tudni fogod

Vagy keress másik iskolát

Esetleg kezdd el a mérlegképest valamelyik felnőttképzőnél

2021. dec. 5. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a baj például alig tudom a számvitel alapjait mert iskolába nem tanították meg aztán vettem könyvet de nem olyan mint amikor keményen tanulok.

Felnőttképzésről csak rosszat hallok és egy vagyont kell fizetni. Vagy nem mind ilyen?

2021. dec. 5. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mind ilyen

Pentánál a BGE szakemberei oktatják a számviteli pénzügyi szakmákat és úgy tudom jók nagyon. Van nekik saját szakmai blogjuk, és tanulócsoportjaik is Facebook-on

Számvitel Navigátor

(szamvitelnavigator.hu)

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam fóruma

Ugyanez mérlegképes tanfolyam

Vannak nekik fizetős online kurzusaik is

Számvitel alapjai, stb

2021. dec. 6. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:

én épp most csinálom a mérlegképest az efebnél, de ide kell előképzettség, szóval vagy már kell lennie közgáz diplomádnak, vagy ehhez kapcsolódó okjnak

úgy tudom a pallasnál indul a 0ról, de ott majdnem 400 000ft, azt nem tudom a vizsgadíjak ebben benne vannak e

2021. dec. 6. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Az újonnan induló képzéseknél már érettségivel is elkezdhető
2021. dec. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!