Online vagy rendesen bejárósan csinálnátok?
Mindenképpen többet lehet tanulni személyes jelenléttel. Könnyebb kérdezni, ha valami nem világos, jobban lehet magyarázni. Van lehetőség gyakorlatiasabb dolgok bemutatására is.
És nyilván ezerszer koncentráltabb a figyelem, mint otthon, ahol mondjuk éppen kész az ebéd, megy a forma-1, csengetett a szomszéd... vagy éppen az oktatónak nincs kedve 8 órát tartani, hanem csak másfelet.
Én online, távoktatásban játok egyetemre. Én imádom. De az igaz, hogy nem mindenkinek való.
Én egyedül többet tanulok, ha nekem kell megkeresni a választ, valamint nehezen tudok végigülni egy órát figyelmi problémák miatt.
Ez mindenkinek egyéni preferenciája lesz. Én tudok annyit, sőt többet is tanulni mint azok akik agyanazt a szakot nappalin csinálják, de ez valószínű a kisebb százalék. Ha tudod szorgalmasan csinálni a tanulást, egyénileg keresni, és elfogadni, hogy ha kérdésed van akkor magadnak kell megtalálni rá a választ, akkor meg lehet csinálni online.
Ha viszont jobban tanulsz ha magyaráznak és tudsz közvetlenül kérdezni, akkor inkább jelenléti oktatással tanulj.
#2 vagyok
Persze szokott lenni kialakítva. De az ottani válaszok a legtöbb esetben tömörek, vagy hivatkozások.
Sajnos, mivel ugyanazok a tanárok tartják a órákat jelenlétin és online is, ezért sokszor nincs kapacitásuk részletesen válaszolni az online felületeken.
Nem elijeszteni akarlak, de tényleg azt gondold meg, hogy te hogyan tudsz több tudást átvenni, mert a végeredmèny az, hogy megértds és megtanuld az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!