Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen lányos...

Szerintetek milyen lányos szakmák vannak, amikhez nem kell egyetem, de meg lehet belőlük rendesen élni?

Figyelt kérdés
Fiús szakmákból van két tucat (villanyszerelő, kőműves, autószerelő stb.) de lányos szakmákból jóval kevesebb. Tudom, hogy egy lány is elmehet az un. fiús szakmákra, de a legtöbb azért férfi fizikumot kíván. Mi az, amit egy lány is tud csinálni úgy, hogy nem gebed meg, és jól lehet vele keresni, de nem kell hozzá egyetem?

2020. szept. 20. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

ha jó a kézügyességed, van egy kis vállalkozói lelkesedéses, akkor a (jó) körmösök jól keresnek.Persze nem az első pillanattól, de ha jól dolgozol akkor ki tudsz építeni egy hűséges vevőkört akik az ismerőseiknek is továbbadják a híredet.

Ha elkezdesz egy ruhaboltban dolgozni 1-2 év alatt üzletvezető lehetsz, ők már rendesen fizetnek, még 1-2 év után a központi munkára is előléptethetnek. (Ez egy ismerősömmel megtörtént, kb ő felügyeli és ellenőrzi a budapesti üzleteket a láncban)

Grafikai, Webfejlesztői munkák is vannak, amikhez van OKJ tanfolyam (vagy fene tudja minek hívják most).

2020. szept. 20. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindenkiből körmös, fodrász meg cukrász... :(
2020. szept. 20. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de nem is mindenki csinálja jól. Sok segítséget mondjuk nem adtál, hogy mikben vagy jó, mik érdekelnek.
2020. szept. 20. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Virágkötő, szempillás, kozmetikus, sminkes, varrónő

Ezek ugrottak még be :D.

2020. szept. 21. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Cicaszitter? Nem tudom h lehet-e teljes állásként de kezdetnek nem rossz
2020. szept. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!