Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek errol?...

Mi a véleményetek errol? Nagyon szomorú vagyok miatta!

Figyelt kérdés
Megpróbálom roviden osszefoglalni. Anyumék angliában élnek és én tavaly 9.osztályos voltam.Kimentem suliidoben 3x angliába,mivel azelott nem láttam oket egy évig.3x 2hetet voltam. Tavaly francia és angol nyelvet is tanultam,nagyon szerettem oket!kituno tanuló voltam ezekbol a tárgyakból. Sajnos kémiából megbuktam,mint a 36osztálytársam kozul 27...pedig szakkozepes osztály vagyunk. A lényeg,hogy nagyon szeret az angol és a francia tanár is,mindíg levelezgetunk,beszélgetunk szunetekben.Mivel megbuktam,ezért elvették tolem a francia tanulás lehetoségét,ami viszont választható tantárgy volt tavaly és idén is az lett volna,de nem inditottak uj csoportot,mert csak velem egyutt lett volna meg a létszám,de azt modnták,hogy bukott diák nem járhat oda... De a francia és az angol tanár is most veszekednek az osztályfonokommel,hogy engedjék nekem,hogy tanuljak,mert nagyon fogékony vagyok a nyelvekre. ehelyett most rámeroltették a német nyelvet,pedig 7éve angolt tanulok. nem engednek át másik angolos osztályba! Szomorú vagyok. Nektek mi a véleményetek? Csak olyan jól esett leírnom:) Csak értelmes válaszokat és véleményeket lécci! Ja,és olyan jól esik,hogy az angol és francia tanárom kuzdenek értem:)Ez úton is koszonom nekik:)
2010. szept. 4. 21:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen,Magyarországon élek,csak a szuleim élnek Angliában.

Nagyon ól esnek a tanácsok,koszonom szépen a válaszokat!:)

2010. szept. 5. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!