Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek errol?...

Mi a véleményetek errol? Nagyon szomorú vagyok miatta!

Figyelt kérdés
Megpróbálom roviden osszefoglalni. Anyumék angliában élnek és én tavaly 9.osztályos voltam.Kimentem suliidoben 3x angliába,mivel azelott nem láttam oket egy évig.3x 2hetet voltam. Tavaly francia és angol nyelvet is tanultam,nagyon szerettem oket!kituno tanuló voltam ezekbol a tárgyakból. Sajnos kémiából megbuktam,mint a 36osztálytársam kozul 27...pedig szakkozepes osztály vagyunk. A lényeg,hogy nagyon szeret az angol és a francia tanár is,mindíg levelezgetunk,beszélgetunk szunetekben.Mivel megbuktam,ezért elvették tolem a francia tanulás lehetoségét,ami viszont választható tantárgy volt tavaly és idén is az lett volna,de nem inditottak uj csoportot,mert csak velem egyutt lett volna meg a létszám,de azt modnták,hogy bukott diák nem járhat oda... De a francia és az angol tanár is most veszekednek az osztályfonokommel,hogy engedjék nekem,hogy tanuljak,mert nagyon fogékony vagyok a nyelvekre. ehelyett most rámeroltették a német nyelvet,pedig 7éve angolt tanulok. nem engednek át másik angolos osztályba! Szomorú vagyok. Nektek mi a véleményetek? Csak olyan jól esett leírnom:) Csak értelmes válaszokat és véleményeket lécci! Ja,és olyan jól esik,hogy az angol és francia tanárom kuzdenek értem:)Ez úton is koszonom nekik:)
2010. szept. 4. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ne hagyd magad! harcolj! beszélj a tanárokkal, nyújts be írásos kérvényt és indolokd, és írd alá (annak marad nyoma!!!), egy-egy példány az illetékes tanároknak , 1 az igazgatónak.

beszélhetsz személyesen az igazgatóval is, szüleid is felhívhatják.

mivel már elkezdtél egy nyelvet, baromság lenne abbahagyni hogy mást kezd elölről.

2010. szept. 4. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:

egyetértek az előző hozzászólóval...

a kémiatanárt meg küldjék nyugdíjba vagy szenet lapátolni..komolyan mondom..az ilyen ne menjen tanárnak!!!

most rohadtul felháborodtam..csodálkozom, h senki nem védett meg titeket...milyen érdekképviselete van nálatok a diákoknak?? milyen rendszer ez??

komolyan mondom...elszomorító és nagyon idegesítő...:S

én drukkolok neked, h sikerüljön...nehogy már egy ilyen hülye tanár miatt ne tanulhasd azt, amit szeretnél..

2010. szept. 4. 21:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát már nyugdíjas a vén szutyok... elnézést,de én is nagyon ideges vagyok emiatt. Koszonom szépen a válaszokat,jól esett kiírni magamból:)

Jovohéten tutira minden tanárnak irok,meg a kémiatanárnak is,hogy hagyja abba a tanitást.hihi

2010. szept. 4. 21:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Én iskolát váltanék, de komolyan. Milyen hozzáállás az ilyen?
2010. szept. 4. 21:35
 5/11 A kérdező kommentje:

igen énis gondolkoztam rajta,hogy iskolát váltok,de ugy gondolom,hogy szembeszállok a sok tanárral és nem hagyom cserben az angol és francia tanáraimat,hamár kiállnak mellettem,majd ha Isten ne adja,de ha elveszíteném úgymond,szoval nem tanulhatok mégsem,akkor tuti elmegyek.

nemhogy orulne a sok bunkó tanár,hogy végre egy diák,aki szeretne tanulni....

2010. szept. 4. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:

A tanárok miatt nem érdemes maradni, hidd el nekem. Én is csak azért nem váltottam sulit, mert azt hittem, hogy

"cserben hagyom" azokat a tanáraimat, akiket szeretek. Most már így visszagondolva, ez elég nevetséges. :-)

Szerintem ők is örülnének, ha látják, hogy előrelépsz, márpedig ha átmennél egy gimibe, akkor egy jó nagyot lépnél előre. Gyakorlatilag azt üzennéd a mostani sulidnak, és a hülye tanároknak, hogy "le vagytok ti sz.rva!". :-)

És azokkal tanáraiddal pedig nem kell megszakítani a kapcsolatot, akiket kedvelsz, ugyanúgy levelezhetsz velük, vagy ha majd egyszer nyelvvizsgára kerülne a sor, járhatnál hozzájuk különórára, biztosan örömmel elvállalnának.

2010. szept. 4. 21:51
 7/11 A kérdező kommentje:
21:51! Igen,ez sem rossz gondolkodás mód! De úgy gondolom,hogy már csak azért sem hagyom,hogy ok gyozzenek!
2010. szept. 4. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Csak próbáltam tanácsot adni, mert voltam hasonló helyzetben, és én akkor nem váltottam, de így utólag baromira bánom.

Na mindegy, hallgass a szívedre! :-)

2010. szept. 4. 22:03
 9/11 A kérdező kommentje:
azért koszonom a tanácsot!:)
2010. szept. 4. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Te Magyarországon élsz, akkor? Ha igen, rengeteg szakközépiskola -sőt még a tiédnél jobb is- van az országban!
2010. szept. 5. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!