Mi a véleményetek errol? Nagyon szomorú vagyok miatta!
ne hagyd magad! harcolj! beszélj a tanárokkal, nyújts be írásos kérvényt és indolokd, és írd alá (annak marad nyoma!!!), egy-egy példány az illetékes tanároknak , 1 az igazgatónak.
beszélhetsz személyesen az igazgatóval is, szüleid is felhívhatják.
mivel már elkezdtél egy nyelvet, baromság lenne abbahagyni hogy mást kezd elölről.
egyetértek az előző hozzászólóval...
a kémiatanárt meg küldjék nyugdíjba vagy szenet lapátolni..komolyan mondom..az ilyen ne menjen tanárnak!!!
most rohadtul felháborodtam..csodálkozom, h senki nem védett meg titeket...milyen érdekképviselete van nálatok a diákoknak?? milyen rendszer ez??
komolyan mondom...elszomorító és nagyon idegesítő...:S
én drukkolok neked, h sikerüljön...nehogy már egy ilyen hülye tanár miatt ne tanulhasd azt, amit szeretnél..
Hát már nyugdíjas a vén szutyok... elnézést,de én is nagyon ideges vagyok emiatt. Koszonom szépen a válaszokat,jól esett kiírni magamból:)
Jovohéten tutira minden tanárnak irok,meg a kémiatanárnak is,hogy hagyja abba a tanitást.hihi
igen énis gondolkoztam rajta,hogy iskolát váltok,de ugy gondolom,hogy szembeszállok a sok tanárral és nem hagyom cserben az angol és francia tanáraimat,hamár kiállnak mellettem,majd ha Isten ne adja,de ha elveszíteném úgymond,szoval nem tanulhatok mégsem,akkor tuti elmegyek.
nemhogy orulne a sok bunkó tanár,hogy végre egy diák,aki szeretne tanulni....
A tanárok miatt nem érdemes maradni, hidd el nekem. Én is csak azért nem váltottam sulit, mert azt hittem, hogy
"cserben hagyom" azokat a tanáraimat, akiket szeretek. Most már így visszagondolva, ez elég nevetséges. :-)
Szerintem ők is örülnének, ha látják, hogy előrelépsz, márpedig ha átmennél egy gimibe, akkor egy jó nagyot lépnél előre. Gyakorlatilag azt üzennéd a mostani sulidnak, és a hülye tanároknak, hogy "le vagytok ti sz.rva!". :-)
És azokkal tanáraiddal pedig nem kell megszakítani a kapcsolatot, akiket kedvelsz, ugyanúgy levelezhetsz velük, vagy ha majd egyszer nyelvvizsgára kerülne a sor, járhatnál hozzájuk különórára, biztosan örömmel elvállalnának.
Csak próbáltam tanácsot adni, mert voltam hasonló helyzetben, és én akkor nem váltottam, de így utólag baromira bánom.
Na mindegy, hallgass a szívedre! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!