Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha májusban teszek egy közép...

Ha májusban teszek egy közép szintű informatika érettségi vizsgát, akkor én ezt a vizsgát tudnám még ezen az éven(jelen esetben júniusban) szakmaisztatni?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná, felsőoktatási felvételi szakmai vizsgáról van szó, ami által egy közép szintű érettségi emelté válik, abban az esetben, ha a szakmai vizsga eléri a 45%-ot, linkelem hogy többet tudj róla. [link]

Egyébként lehetséges, hogy a kérdésemre a válasz ott van a felvin, csak épp valahogy nem figyeltem rá. Előre is köszönöm a válaszokat <3!

2021. nov. 19. 17:08
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
1 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem egyszerűbb egy emelt érettségi? Ráadásul az plusz pontot is ad, és csak egyszer vizsgázol
2021. dec. 30. 23:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy úgy a programozás, mert nem érdekel.Ha szakmaiztatnék akkor 45% az elmúlt évi érettségeiből meglenne a programozás feladat nélkül. Plusz szakmain szóbeli sincs. Igy nekem ez könnyebb de főleg biztosabb lehetőség lenne.
2022. jan. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!