Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet tönkrement az életem?

Lehet tönkrement az életem?

Figyelt kérdés

Na szóval az a baj, hogy Molekuláris bionikán vagyok harmadéves. Most jöttem rá sajnos, hogy nem az én területem, és lassan diploma elé állok. Az a baj, hogy első félévben buktam, passzíváltattam a félévemet, de végül folytattam, mert menő volt odajárni, de opcióban volt a gépészmérnöki meg a műszaki menedzsment, de úgy voltam vele, ha már elkezdtem, befejezem. Csak az a baj, hogy ha lediplomázok, akkor sehol se fogok tudni elhelyezkedni, és fényesen se állok jól, épphogy 3-as diplomám lesz ahogy számoltam, ami miatt máshova MsC-re nem fognak felvenni. Nem az a baj, hogy lusta vagyok, mindig keményen dolgoztam, de nincs rá motivációm, nehéz ez nekem, meg nem szeretem, programozás meg végképp nem megy nekem. És tényleg nem tudom mihez kezdjek, maradt még 5 félévem az államiból...

Sajnos Msc után ha ott maradnék se lesz normális munka, mivel 100k fizuval semmit se fogok érni. Kutatni nem szeretnék, és szeretnépk itthon maradni Magyarországon, mivel itt van a családom, barátaim, és szeretem őket.

Kérem, aki ilyen cipőben van, vagy volt mint én, az legyen szíves mondja meg hogy jutott ki a gödörből, és milyen opciót választhatok esetleg diploma után. Szeretnék egy olyan szakra menni, ahol tényleg örömmel megcsinálhatok mondjuk gazdasági, vagy műszaki, vagy infó, vagy egyéb. És tényleg kérem a trollokat, hogy ne rúgjanak jobban belém.

Előre is köszönöm!

23/F

2021. nov. 18. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, végezd el levelezőn a szimpatikus képzést. Mellette dolgozhatsz és utána válthatsz is. Előfordulhat, hogy krediteket is el tudsz fogadtatni és akkor akár bele is férhetsz a támogatott félévekbe. Ezt a képzést fejezd be.
2021. nov. 18. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A képzést fejezd be, közben ha tudsz, vegyél fel olyan tárgyakat, amiket a másik szakon is elfogadnak. Így a másik szakot nem teljesen a 0-ról kell kezdened.
2021. nov. 18. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!