Ha úgy érzem valaki miatt tönkrement az életem, és bosszút akarok állni, de mégsem teszem, akkor én most jó vagy rossz ember vagyok?
Nyugi: az élet elrendez szinte mindent. Nem érdemes a bosszú, mert pl.: ha megnézed Mo.-n a megbetegedések arányát, vagy más társadalommal kapcsolatos statisztikákat, máris láthatod, hogy szinte mindenkinek jut rossz dolog.
Én azt mondom, hogy nyugi.
Szerintem sem érdemes bosszút állni. Több hátulütője lenne, mint előnye.
Jólelkűnek tartanak a közeli rokonaim/ismerőseim, és bevallom, néha nekem is megfordul a fejemben a bosszú gondolata, de aztán hamar elhessegetem magamtól.
1# vagyok: "...más, aki jó lelkű embernek tartja magát, szintén szokott bosszún gondolkodni,...":
Volt, hogy igen, gondolkodtam rajta, de nem tettem meg, mert valóban van az, hogy az élet 1× ad, másszor elvesz.
Vegyél egy boxzsákot+boxkesztyűt otthonra, cipő+zokni le, kesztyű fel, és üsd-rúgd szét a zsákot, így vezesd le a feszkót.
Jobban jársz vele:), pluszban még erősödsz is tőle.
Ez se nem jó, senem rossz. Ez a minimum.
Te csak foglalkozz magaddal! Attól lesz jobb neked,nem mások nyomkrától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!