Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy kell a pontjaimat kiszámo...

Hogy kell a pontjaimat kiszámolni?

Figyelt kérdés
Értem hogy van általános számítás és duplázás. Mostmár kell emelt érettségi is. Viszont ha duplázok akkor az egyik tárgynak muszáj az emeltnek lennie? Vagy két közép elég, és az emelt meg letudva annyival hogy teljesítettem. Nekem angolból középfokkal és nyelvvizsgával több pont jön ki, mint emelttel.

2021. nov. 18. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

1 emelt mindenképpen kell mindenhova bármelyik egyetem

Az hogy miből teszed azt pedig leírás ott hogy mi számít mi nem.

2021. nov. 18. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem abból csináld amelyik jobban megy

Felvi.hu n lehet játszani hogy mikor kapsz több pontot

Érdemes nézegetni

2021. nov. 18. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
97%
A rendszer automatikusan azt számolja ha jól tudom ami neked a legjobb azaz a legtöbb pontot kapod érte
2021. nov. 18. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:
97%

Előző vagyok

Még annyi kiegészítés hogy pl majd a rendszer elődöntő hogy duplázással számolja vagy nem

2021. nov. 18. 15:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

az sem mindegy, hogy ki milyen tárgyból választotta a nehezebb vizsgát. – Bizonyos képzéseken bármilyen tárgyból elfogadják az emelt szintű érettségit, ilyenek az agrár, a gazdasági, jogi, egészségtudományi és pedagógus alapképzések, valamint a sporttudományi terület és az informatikai összes szakja.

Vannak viszont olyan szakok, amelyek esetében nem mindegy, miből érettségizik emelt szinten a fiatal. Ide tartoznak az osztatlan agrár szakok, valamennyi műszaki, bölcsész, államtudományi, társadalomtudományi és természettudományos szak, továbbá az osztatlan gazdasági, jogi és orvosi képzések – magyarázta, hozzátéve: utóbbi esetekben a felvételi tájékoztatóban kell utánanézni, hogy pontosan mit is követel meg az egyetem.

[link]

2021. nov. 18. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!