Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 2007-ben érettségiztem, ha...

2007-ben érettségiztem, ha most akarnék felsőoktatásba jelentkezni 2015 február 15-ig, akkor mi alapján kell kiszámolnom a pontjaimat?

Figyelt kérdés
Sosem jelentkeztem még főiskolára eddig, szóval fogalmam sincs, hogy ez, hogy működik. Nappali tagozaton végezném, és általános iskolai tanító szeretnék lenni, alsó tagozatosokat akarok tanítani.

2015. jan. 25. 00:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2015. jan. 25. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát az akkori eredményeid alapján. Semmi különbség nincs, hogy ma vagy 8 éve érettségiztél.
2015. jan. 25. 11:37
 3/3 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok mint te, csak pár évvel később érettségiztem. Megkérdezhetem, hogy te hova jelentkezel? Nappali vagy levelező tagozatra?
2015. jan. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!