Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen irányba tudnék menni?...

Milyen irányba tudnék menni? Milyen egyetemre? Miket javasolnátok a leírtak alapján?

Figyelt kérdés
A pszihológiát néztem ki, de egy kicsit elbizonytalanodtam benne. Érdekelne esetleg valami olyasmi, amiben szervezni és együttműködni kell másokkal, az se zavarna, ha középpontban kéne lenni vagy tömegek előtt beszélni,őket irányitani.

2021. nov. 14. 01:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az emberi erőforrások érné meg. A közgáz-pénzügy tárgyakon csak túl kell lenni első évben, utána többnyire humános tárgyak vannak. Sokan félreértelmezik a HR-t, nem csak bérszámot fejteget ( max a gyakornok) , szervezeti programokat fejleszt, illetve a dolgozók mentális egészségével, és a munkavégzés gördülékenységével is foglalkozik
2021. nov. 29. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek a hr kis könnyű munka, a bérszámfejtés kivételével. Stressz nincs, fizu magas, lehet okoskodni, miközben a hozzáadott érték a nullához tendál. Ez neked jó, miközben mások termelik ki a fizudat. Tök jó élet.
2021. nov. 29. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!