Ki mikor döntötte el, hogy milyen szakra/egyetemre megy továbbtanulni? Van olyan, aki más irányba menne/ment, mint ahogy tervezte?
Én még mindig nem vagyok benne biztos, pedig már a 2. egyetemet kezdem...Talán legkorábban kertész akartam lenni.... aztán meg jó ideig nem gondolkodtam rajta. Továbbtanulásnál az utolsó pillanatban döntöttem el, de elsősorban az motivált, hogy legyen indokom minél távolabbra menekülni itthonról... Aztán meg ott hagytam és jelentkeztem orvosira, amit egy hét alatt döntöttem el, úgy, hogy előtte meg sem fordult a fejemben. Mégis most úgy érzem, hogy talán tudat alatt minden lépésem szándékosan vezetett ide, úgyhogy nem bánom, hogy így alakult, és remélem ki tudok tartani mellette :)
Szóval szerintem az élet egyik legérdekesebb kérdése ez, bár van, aki nagyon fiatalon elhatározza magát, de nagyon sokan még idősebb korukban sem biztosak... meg az is egy jó kérdés, hogy mernek-e kockáztatni, és váltani...
Mindenesetre, ha döntés előtt állsz, sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!