Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakot érdemes választa...

Milyen szakot érdemes választani most az egyetemen?

Figyelt kérdés

2021. nov. 7. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Hiába mondjuk, hogy menj orvosnak, bárminek, ha semmi affinitásod beseggelni az ottani tárgyakat.

Írd le, hogy miben vagy jó, mi érdekel, talán többet segíthetünk.

2021. nov. 7. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miben vagy jó, mi az ami érdekel, illetve van valami elképzelésed mi szeretnél lenni?
2021. nov. 7. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Mechatronikai mérnök, bionika, matematika, fizika, gazdasági és pénzügyi matek, mechatronika/villamosmérnök/mérnökinfó német nyelven.

De ja, tökmindegy mit mondok, ha ez nem egyezik az érdeklődéseddel. Válassz olyat, amit szeretsz, amivel rengeteget szívesen foglalkoznál, amiben jó akarsz lenni stb.

2021. nov. 7. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit élveznél és érdekel, különben pokol, én már csak tudom, utálom a szakomat. :"")
2021. nov. 7. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami érdekel. Bár én is olyat tanultam volna. Családi nyomásra piacképes szakot végeztem, de rossz eredménnyel, nem is érdekel, nem vagyok jó benne, így nem kellek a kutyának se és gyárban vagyok kénytelen dolgozni. Ismerek olyan embert, akit mindenki le akar beszélni a perzsa szakról. Nem engedett belőle, kiválóan tanult és most igen jól keres. Ha szereted, amit tanulsz, akkor jó eredménnyel végzel. Ha szakember vagy egy adott területen, akkor előbb-utóbb lesz munkád, méghozzá olyan, amit szívesen végzel 40 évig. Ha pl. a japán érdekel, akkor ne legyél mérnök.
2021. nov. 8. 05:18
 6/6 jakis válasza:
0%
Az orvosi egyetemet, mert most csak egy betegség létezik.
2021. nov. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!