1/6 anonim válasza:
Hiába mondjuk, hogy menj orvosnak, bárminek, ha semmi affinitásod beseggelni az ottani tárgyakat.
Írd le, hogy miben vagy jó, mi érdekel, talán többet segíthetünk.
2/6 anonim válasza:
Miben vagy jó, mi az ami érdekel, illetve van valami elképzelésed mi szeretnél lenni?
3/6 anonim válasza:
Mechatronikai mérnök, bionika, matematika, fizika, gazdasági és pénzügyi matek, mechatronika/villamosmérnök/mérnökinfó német nyelven.
De ja, tökmindegy mit mondok, ha ez nem egyezik az érdeklődéseddel. Válassz olyat, amit szeretsz, amivel rengeteget szívesen foglalkoznál, amiben jó akarsz lenni stb.
4/6 anonim válasza:
Amit élveznél és érdekel, különben pokol, én már csak tudom, utálom a szakomat. :"")
5/6 anonim válasza:
Ami érdekel. Bár én is olyat tanultam volna. Családi nyomásra piacképes szakot végeztem, de rossz eredménnyel, nem is érdekel, nem vagyok jó benne, így nem kellek a kutyának se és gyárban vagyok kénytelen dolgozni. Ismerek olyan embert, akit mindenki le akar beszélni a perzsa szakról. Nem engedett belőle, kiválóan tanult és most igen jól keres. Ha szereted, amit tanulsz, akkor jó eredménnyel végzel. Ha szakember vagy egy adott területen, akkor előbb-utóbb lesz munkád, méghozzá olyan, amit szívesen végzel 40 évig. Ha pl. a japán érdekel, akkor ne legyél mérnök.
6/6 jakis válasza:
Az orvosi egyetemet, mert most csak egy betegség létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!