Pénzügy és számvitel, vagy üzemmérnök-informatikus?
Figyelt kérdés
Nem igazán érdekel egy egyetemi szak sem, ahogy az okjk sem... inkább süttetném a seggem a bahamákon:) de mivel ez nem így megy, ezért ezen a két szakon gondolkozom... te melyiket választanád?2021. nov. 5. 12:27
2/9 anonim válasza:
Az üzemmérnök informatikus nem ad rendes BSc diplomat, így marad a psz.
4/9 anonim válasza:
PSZ és utána egy közgáz elemző vagy BPM
5/9 anonim válasza:
Sima matek, utána eldöntöd, hogy gazdasági vagy informatika irányba akarsz-e továbbmenni.
6/9 anonim válasza:
Nem értem miért csak ezen a 2 szakon gondolkozol :D
Sajnos a BProf sem nyaralás (én arra járok), de a pénzügy számvitel meg mégkevésbbé az.
BProf-ra ne menj azért mert azt hiszed, hogy gyakorlatias vagy ilyesmi... A BProf-ra menést hagyd meg azoknak akik már belevágtak.
Menj mérnökinformatikus BSC-re :)
8/9 anonim válasza:
BME-re... Most látom, jól le lettem pontozva...
9/9 anonim válasza:
6-os és 8-as válasz írója vagyok
Kérlek mondjátok el miért jelöltétek ennyien haszontalannak a válaszomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!