Semmelweisen kötelező az oltás?
Figyelt kérdés
Ha jelentkeznék februárban nem vennének fel csak ha oltott vagyok? Akkor is ha levelezőre járnék?2021. okt. 31. 15:50
11/15 A kérdező kommentje:
De értem amit mondasz.
2021. okt. 31. 18:37
12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem felesleges ezen vitatkozni. Megérten a nézőpontod,csak tudod számomra szomorú az hogy valaki el akarna menni oda és már egy ilyen vírus helyzet miatt nem tud mert nem fogja beoltatni magát. Főleg ha az illetőnek az anyját pont az oltás végett amputálják. Szóval ez nagyon sok felé vezethető dolog. Egyébként optometriáról beszélünk. Értékelem a véleményeket azért van az oldal hogy mindeni leírhassa a sajátját csak most felhoztam egy létező témát amibe bele láthatnak már másképp is azok akik az oltás mellett vannak. Én nem vagyok se ellene se mellette. Tudom hogy ellenesnek tűnhetek de nem erről van szó egyébként. Csak azt mondom rengeteg embert patt helyzetbe tesznek.
2021. okt. 31. 18:44
13/15 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok hogy miért amputálnak oltás után?
Azért mert megkapta az oltást, és lett utána valami olyan baja, ami miatt amputálni kell, akkor hogy függenek össze?
14/15 anonim válasza:
Nem olyan rengeteget. Ment a hisztike amikor behozták ezt a szabályt. Évkezdéskor a közel kétezer magyar és külföldi diákunm közül egy tucatnak volt problémája az oltási igazolással, azok is napok alatt rendezték.
Ha nem tetszik a rendszer, nem kell oda járni. Bár hozzáteszem, sétálunk befelé a negyedik hullámba, idő kérdése hogy egyéb módszerekkel rá fognak mindenkit szorítani az oltásra, úgyhogy tárgytalanná válik az, hogy szeptemberben mi lesz.
15/15 anonim válasza:
Nem kötelező oda járni, így az oltás sem kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!