Angoltanár szeretnék lenni, ezzel a jövőben sok lehetőségem lesz?
Jövőre érettségizem, és terveim szerint Anglisztika szakra mennék, utána pedig angol nyelvoktató mesterszak képzésre jelentkeznék.
Ezzel a szakkal itthon csak nyelviskolákban tudnék elhelyezkedni, és állami oktatásban nem, viszont külföldön ezzel elvileg elég sok lehetőségem lesz.
A másik lehetőség, amin gondolkodom, az az osztatlan tanárképzés, mégpedig angol-német szakpárral. Németből B2-es szinten vagyok, nyelvvizsgát is tettem, viszont nem szeretem a nyelvet, nem szívesen tanítanám. Viszont ezzel tudom, hogy a jövőben több lehetőségem lenne.
Mindenesetre azt gondolom, hogy egyszakos tanárként is bőven lesz lehetőségem dolgozni, akár itthon is. Nektek mi a véleményetek erről?
Köszönöm.
Értem, köszönöm a válaszodat.
Tehát az új tanárképzés 5 éves lesz, és ezzel a középiskolásokat lehet majd tanítani, 12. osztályig?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!