Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pályakezdők tanácsát szeretném...

Pályakezdők tanácsát szeretném kérni. Milyen lehetőség van Igazságügyi igazgatással, jogász, szociális munkával pályakezdőként?

Figyelt kérdés

ma 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Ez minimum az ötödik kérdésed, ha nem több.

Nézd már meg, melyik mit tanul, mert te "irodai munkát" akarsz, ennyi e terved. Ráadásul valamelyikben azt írtad, munkaügyiben akarsz dolgozni, de annyi eszed sincs, hogy megtaláld az oda való szakot.

ma 05:32
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
jogásszal nekem semmi esélyem nem volt
ma 06:15
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Friss diplomás jogászként fővárosban 5 jelentkezésből 3 interjú, abból 3 ajánlat 2023-ban. Bruttó 400-550 között mozogtak az ajánlatok. Protekció nélkül.

2-es tapasztalatát sajnálom. Lehet egy kevésbé szerencsés időszakban, vagy kevésbé bővelkedő régióban próbálkozott. Vagy az is lehet, hogy nekem volt hatalmas szerencsém.

ma 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem friss diplomás kezdőként az első helyre felvettek vidéki kormányhivatalba, bruttó 500k-ért. Ilyen is van.
ma 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!