Óvodapedagógusként végzek, de fogalmam sincs merre tovább?
2022 nyarán végzek óvópeden és szeretnék tovább tanulni, leginkább levelezőn. Egyetemi szinten szóbajöhetne akár a gyógypedagógia (sajnos a logopédián kiesnék, ezért inkább a tanulásban akadályozottak irány jöhet szóba), neveléstudomány Ma (de ezzel nemsokra mennék, ahogy mondják a karon és én is így látom), vagy még a szociálpedagógián gondolkodtam, de az állítólag a szociális munkásnak érné meg.
Nem csak egyetemi szinten érdeklődnék, hanem simán tovább képzésen is. Hallottam már pár irányról, de nekem ezek homályosak, ha valaki tudna tovább képzésekről írni megköszönném :)
Érdekelne az intézmény vezető posztja is (nyilván évekkel később), de ahhoz nem tudom milyen papírok szükségesek. Erre tudna valaki választ írni?
Szia!
Én is nyáron fogok végezni :)
Nálunk a főiskolán sok ott végzett jár vissza, elmesélve, hogy miként folytatta a tanulmányait.
Néhányan elvégezték a tanítót is, van aki csecsemő és kisgyermeknevelő lett.
Egy nő például megírta a saját mesekönyvét.
De van példa drámapedagógusra és állatasszisztált pedagógiára is, az utóbbi kettő engem is érdekel.
Köszönöm a válaszokat!
Első!
Sajnos a neveléstudomány akkor jöhetne szóba, ha phd-zni szeretnék, oda meg nem tudnék eljutni, magában meg nem fizetne jobban (ezt egy oktatónk mondta, aki tavaly végezte ezt el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!