Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Óvodapedagógusként mikor...

Óvodapedagógusként mikor dolgozhatok?

Figyelt kérdés
Csak a diploma megszerzése után, vagy az utolsó évben/fél évben már dolgozhatok?
2021. júl. 2. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel tanítóként. Ugyan az utolsó félév majdnem egészében gyakorlat (8 hét), de jó lenne, ha már előtte is lehetséges lenne.
2021. júl. 2. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
A tanítói 8 hét gyakorlatot hogy lehet megoldani munka mellett? Nem pedagógus munkakörben dolgozom.
2021. júl. 2. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Fizetés nélküli szabadság. vagy előtte felmondok.
2021. júl. 4. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Na én ezt nem tehetem meg sajnos. Család mellett tanulok, ráadásul egy multinál dolgozom, úgyhogy amíg a pedagógus bér ilyen siralmas lesz addig maradok a helyemen. A gyakszit meg lezsírozom valahogy. ;)
2021. júl. 5. 01:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is család mellett tanulok. De én váltani szeretnék. Így jelenleg reménykedem, hogy majd amikor a 8hetes gyakorlatra kerül a sor, akkor utána nyáron sikerül is helyet találnom magamnak szeptembertől.

Addig legfeljebb leszek munkanélküli. Jobbat nem tudok. 8 hetet nem lehet lezsírozni sehol, főleg, ha komolyan gondolja az ember. A pandémia miatt így is kellett már kihagyni gyakorlatot és iszonyúan hiányzott, amikor tanításra került a sor.

2021. júl. 5. 08:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet már dolgozni utolsó évben:)
2021. aug. 4. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:

"8 hetet nem lehet lezsírozni sehol, főleg, ha komolyan gondolja az ember."

Akkor csak a felét. ;) Már az is jó. Akkora tanító/tanár hiány van hogy X év kihagyás után, 0 tapasztalattal is simán felvesznek.

2021. aug. 4. 19:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Tényleg lehet??

Minden álláshirdetésben diplomát keresnek?

Ilyenkor bemegyek az adott oviba és megkérdezem?

2021. aug. 4. 21:20
 9/10 pittipok ***** válasza:

Van valami infótok erről? Utolsó éves óvodapedagógusként már alkalmazhatnak?

Tehát nem ped.asszisztensként hanem pedagógusként?

2021. aug. 12. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Igen
2021. aug. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!