Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek továbbtanuljak?

Szerintetek továbbtanuljak?

Figyelt kérdés
Idén fogok érettségizni, sosem voltam túl jó tanuló. Inkább megúszni szoktam csak a tanéveket. Voltam már nyiltnapokon de úgy érzem hogy az egyetem nem az én utam. Szülői részről nagy a nyomás de én inkább szakmát tanulnék.

2021. okt. 11. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt tanulj amit te szeretnél. ne hallgass senkire.
2021. okt. 11. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen szakmát választanál? Én stressz miatt nem mentem egyetemre (szülők váltak, költöztünk, felfordulás volt és amúgy sem bírom a stresszt).

Végül szakmát tanultam, de nem tudtam benne elhelyezkedni, mert nincs benne ismerősöm, egyedül meg nem merem elkezdeni a vállalkozást (nincs pénzem se rá). De lehet, hogy pár év melózás után belevágok majd. De több osztálytársamnak sikerült nagyobb városban elhelyezkedni, és nekik jó (pl családban már volt vállalkozás és odacsatlakozott stb.). Szóval ha jó szakmát és sulit választasz, van is ismerős/ sok lehetőség pl a városodban, akkor inkább a szakma.

2021. okt. 11. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a szakmára szavazok, de mérd fel alaposan, hogy melyik az a terület, amely talán érdekelne is, s ráadásul erősen piacképes. Az egész életutad sikere múlhat ezen a döntésen. Igaz, később még módosíthatsz.
2021. okt. 13. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!