Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt biológiát szeretnék...

Emelt biológiát szeretnék tenni,milyen könyveket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok művészeti középiskolában, ezért nálunk nincs biosz (utoljára 9.be volt),csak fizikánk. Emiatt nem tud semmilyen tanár felkészíteni emelt bioszbol. Mivel teljesen tanácstalan vagyok, ezért például azt se tudom milyen könyvekből kéne készülnöm.

Okok tudom hogy nem lesz egyszerű vágom tudom köszönöm ha valaki szeretne szólni efelől.

2021. okt. 4. 12:42
 1/1 anonim válasza:
A mozaikos tankönyvek (9-12) mindent tartalmaznak, ami neked az érettségihez kellhet. Ezen kívül Fazekas György- Szerényi Gábor Biológia I és Biológia II könyvük is alkalmasak lehetnek a felkészítésre. A mozaikos könyveknek barátságosabb, érthetőbb nyelvezettel rendelkeznek, de az említett másik kötetek bővebb információkat kínálnak, de nehezebb nyelvezettel dolgozik, ami több energiabefektetést, tanulást és utánanézést igényel.
2021. okt. 25. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!