Környezetgazdaságtant szeretnék tanulni. Milyen szakon tudom ezt tanulni, hol érdemes?
Idén fogok érettségizni és ilyen irányba szeretném folytatni a tanulmányaimat. Viszont sehol sem találtam, olyan alapképzést amely ezzel foglalkozna, mindegyik csak elvétve. Melyik alapképzés biztosítana jó alapot egy ilyen irányú mesterhez, illetve melyik mesterszakok jok ilyen területen?
Láttam hogy van ilyen mester a BCE-n és a BME-n is.
“ Teljes kreditérték beszámításával vehető figyelembe: a gazdaságtudományok képzési terület alapképzési szakjai, továbbá az agrár képzési területről a környezetgazdálkodási agrármérnöki, a vidékfejlesztési agrármérnöki, a természettudomány képzési területről a geográfus, környezettan alapképzési szak.”
Ezek közül választhatsz elsősorban.
Innentől kezdve pedig már tök mindegy az alap, mindent elölről kezdtek mesteren, ami fontos. Azt válaszd, aminek tetszik a tanterve. Én például a gazdálkodás es menedzsmentet választanám, bár az elején mind ugyanaz, később a többi nekem unalmas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!