Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetem mellett dolgozni? Rés...

Egyetem mellett dolgozni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jelenleg Foszk képzésen vagyok azonban szeretnék tovább menni lehetőleg nappali képzésen. Azonban dolgozni is nagyon szeretnék.

Össze lehet hozni a kettőt?

Turizmus téren van szakmám.

Van valakinek tapasztalata hogy nappali tagozat mellett tud dolgozni úgy hogy fent is tudja tartani magát?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. szept. 25. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Minek erőlteted a nappali képzést?
2021. szept. 25. 01:05
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

heti 20-25 órát dolgozom heti 3 nap járok be

szerintem meg lehet szokni, mint ahogy a havi plusz 130 ezer forintot is

(gépészmérnöki)

2021. szept. 25. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Nappalin csináltam a jogot, és amellett is tudtam 20 órában dolgozni.
2021. szept. 25. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ, hogy milyen lesz az órarended. Én egy mindenki által büfészaknak mondott szakon tanulok (angol), de az összes eddigi félévemben hétfőtől péntekig voltak az óráim és sehogy sem tudtam volna kevesebb napba összesűríteni (fix időpontok voltak, általában csak egy-egy minden tárgyból). Ha esetleg sikerült volna valami lazább, rugalmasabb vagy esetleg csak hétvégi munkát kifognom, akkor az esetleg még belefért volna… de ilyen nagyon nagyon kevés van (a legtöbb helyen min. 20 óra kell, és általában inkább hétköznap vagy hétköznapi napot is kell vállalni), illetve nyilván mindenkinek ez lenne a kedvező, mindenki ilyenekre jelentkezik és nagy a verseny. Valamint itt jegyezném meg, hogy az is fontos, hogy Budapestről vagy egy vidéki egyetemvárosról van szó, mert ezen a téren elég nagy a különbség.
2021. szept. 25. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak olyat nehéz találni, ami ennyire rugalmas. Nekem sikerült, én is kb 20 órában dolgozom hetente (nem éppen "büfészakon") homeoffice-ban. Így ez nagyon kényelmes, de ugye nehéz ilyet találni. Szerintem az egyetemen keresztül próbálkozz, úgy több a jó lehetőség.
2021. szept. 25. 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nem erőltetem a nappali szakot lehet levelező lesz belőle. Csak kíváncsi voltam hogy milyen tapasztalatok vannak.

2021. szept. 26. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!