A levelezősök hogyan tudnak dolgozni iskola mellett? (részletek lenn)
Bocs az ilyen kérdésért, csak arra lennék kíváncsi, hogy ugyebár diákmunkát nem vállalhatnak/diákmunka-cégnél nem dolgozhatnak, de teljes állásban mikor kb. 3 hetenként elvileg konzultációs hetek vannak és ott meg kell jelenni, akkor hogyan lehet a munkahellyel összeegyeztetni, a munkaadó elengedi, vagy részállásban dolgoznak?(plusz mikor vizsgázni kell menni)
Mégegyszer bocs a buta kérdésért, de érdekelne ha valaki vagy valakinek az ismerőse így van, hogy pontosan hogy működik ez, előre is köszi
Nekem (MSc levelező, 130 km-re a munkahelytől) átlag 2 hetente vannak konzultációs hétvégék (péntek+ szombat) szóval nagyságrendileg 5-6 munkanap esik ki az iskola miatt félévente. Ezt szabadsággal oldom meg, vagy ha gáz a helyzet a melóban akkor délig bent vagyok és onnan megyek órára (pénteken délután vannak csak órák, szombat teljesen változó, 8-18-ig is akár). Vizsgák általában szombaton vannak, de ha péntek akkor hasonlóan. Szabadság van rá és kész. Főállásban dolgoztam a cégnél már 3 éve amikor felmerült az igény, hogy MSc diplomát is szerezzek (bennem), megbeszéltem főnökömmel, támogatott, sőt a cég fizeti a tandíjat. Szóval magától értetődő, hogy elengednek ha iskoláról van szó.
Szerintem az a lényeg, hogy mielőtt beiratkozol tisztád a feletteseddel, hogy milyen terveid vannak és egyből látni fogod támogatnak-e. Ja és konkrétumokkal menj hozzá, milyen képzés, mennyi idő, mennyi munkanap esne ki stb stb. (Az összes információt be tudod szerezni még bőven a felvételi előtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!