Egyetemistaként tarthatok külön órát?
Debrecenbe járok egyetemre, sajnos az anyagi hátterem konkrétan semmi. Szeretnék magamnak egy kis plusz pénzt, arra gondoltam, hogy általános iskolásokat korrepetálnék szabadidőmben. Emelteztem magyarból és matekból, segítettem már másoknak felkészülni. Fogalmam sincs, hogy ez hogy működik. Vagy hogy egyáltalán működik-e. Valaki felvilágosítana? Köszönöm!
20/L
Elfogadta az Országgyűlés a 25 év alatti fiatalok szja-mentességét lehetővé tevő törvényjavaslatot. 25 év alatti fiataloknak 2022. január 1-től nem kell személyi jövedelemadót fizetniük a jövedelmük után.
#11 Hoppácska. Na ugye.
Most pofázzatok az adóról. Fáj mi, hogy a fiataloknak nem kell adózni? :P
Először is, köszönöm szépen a sok tanácsot! Akkor megoldható a dolog, csak nem kell nagy dobra verni.
A plazma adást pedig bevállalnám, csak a párom anyukája egészségügyi dolgozó, és szerinte nem tesz jót a szervezetnek :/
"Egyetemistaként tarthatok külön órát?"
Persze, nem kötelező a szüleidét használnod, tarthatsz külön órát az ágyad mellett, az íróasztalodon, a táskádban vagy akárhol.
Emelteztél magyarból...
#14 Köszönöm. Egyelőre maradok az egyszemélyes csoportnál, de megnyugtat, hogy valaki ilyen nagyban nyomja.
( nem akartalak lepontozni, véletlen nyomtam rá :))
"egy-két emberre ráfért volna kiskorában a "külön óra""
Mert akkor mi lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!