Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemisták, szerintetek a...

Egyetemisták, szerintetek a 2021-es őszi félévben milyen formában folyik majd az oktatás?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 10:59
A kérdező szavazást indított:
Jelenléti
Előadások online, szemináriumok jelenléti (hibrid)
1-2 hónapig jelenléti/hibrid, utána online
60 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
BME-n legalább az elején fixen hibrid lesz sajnos...
2021. jún. 24. 11:38
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az elején elindulunk jelenlétiben, aztán max novemberben online.
2021. jún. 24. 11:54
 3/24 anonim ***** válasza:
23%
szerintem el se indul jelenlétiben, sajnos orvosék megvilágosodtak, hogy úgy lehet egész évben folytatni a hisztériát, hogy ezúttal az allergiát minősítik koronavírusnak... aztán majd ősszel megint jön egy megfázás-mutáns. aztán tavasszal egy szénanátha mutáns. (de komolyan van még aki ezt elhiszi?!)
2021. jún. 24. 12:18
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
ELTE: A 2021/22-es tanévet az Egyetem fizikai jelenléttel kívánja megkezdeni, a személyes tudásátadás elsődlegességét fenntartva ugyanakkor meg kívánja őrizni a digitális oktatás egyes jól bevált formáit, ezért az online és hibrid megoldásokat át fogja emelni a normál működési rendbe.
2021. jún. 24. 12:33
 5/24 anonim ***** válasza:
90%
SOTE: nekünk a tavaszi vizsgaidőszak is már jelenléti formában zajlott (vagy zajlik, akiknek még van hátra vizsgájuk), mert nálunk a hallgatók többsége (érthető okokból) be van már oltva, egyelőre én nen tudok róla, hogy kaptunk volna hivatalos tájékoztatást, de nem tudom elképzelni, hogy ezek után online kezdenénk meg a következő félévet.
2021. jún. 24. 12:52
 6/24 anonim ***** válasza:
35%
Remélem, hogy online! Ha kell vizsgázni bemegyek jelenlétibe de az oktatás maradhatna online. Nagyon szerettem.
2021. jún. 24. 13:36
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy jelenléti lesz majd. Nálunk egy nagy katyvasz az egész, mert tavaly is minden kar eldönthette maga, az oktatókra is ráhagyták hogyan tanítanak, a hallgatók is választhattak és hatalmas nagy keveredés volt. Nálunk ez a félév még teljes egészében online ment a vizsgaidőszakkal együtt, de nagyon remélem szeptemberre már visszamehetünk.
2021. jún. 24. 14:27
 8/24 anonim ***** válasza:
91%

#4, Ez mit jelent pontosan, nem tudod?

"...ugyanakkor meg kívánja őrizni a digitális oktatás egyes jól bevált formáit, ezért az online és hibrid megoldásokat át fogja emelni a normál működési rendbe."

2021. jún. 24. 14:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Például tananyagok elérhetősége.
2021. jún. 24. 18:16
 10/24 A kérdező kommentje:

#9 az mondjuk szerencsére nem hátrány

Köszi a válaszokat különben.

Nagyon zavar ez a bizonytalanság, de gondolom titeket is. Legrosszabb ebben az, hogy nem tudom, nézzek-e albit, mert ha online lesz, akkor teljesen felesleges lenne beköltöznöm

2021. jún. 24. 21:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!