Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemisták, szerintetek a...

Egyetemisták, szerintetek a 2021-es őszi félévben milyen formában folyik majd az oktatás?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 10:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
70%
Olyan szakokon ahol nem kell jelenléti gyakorlaton részt venni nem is értem hogy miért nincs online oktatás....
2021. júl. 4. 11:56
 22/24 anonim ***** válasza:
73%
Én elméleti szakon tanulok, nálunk nincsen semmiféle gyakorlat, ennek ellenére úgy érzem, hogy az online oktatás egy nagy nulla volt. Én pasziváltam is miatta, mert gyakorlatilag semmi értelmét nem láttam így egyetemre járni. A jelenléti oktatást viszont kimondottan szerettem, hasznosnak találtam.
2021. júl. 4. 12:02
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát, most nagyon sok hir van arrol, hogy Franciaorszagban mar julius vegen jon a 4.hullam, es olvastam arrol is, hogy valoszinu, nalunk is lesz. Ugyhogy en ugy gondolom, h hibriddel kezdunk, aztan pedig online lesz. :(
2021. júl. 7. 12:47
 24/24 anonim ***** válasza:
96%
remélem
2021. júl. 9. 12:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!