Rossz tanulóból lehet diplomás?
Figyelt kérdés
Sosem tanultam túl jól, nem érdekelt soha semmi, de most már úgy érzem megkomolyodtam, és megtaláltam azt ami valójában érdekel. 22 évesen felkészülni emelt érettségire és nyelvvizsgára munka mellett lehetséges? Illetve ti egyetem alatt dolgoztok/dolgoztatok? Működik együtt a kettő?2021. szept. 22. 11:51
11/16 anonim válasza:
"a matekkal középiskolában. Végig 2-es voltam, soha nem volt jobb félévem, aztán írtam egy 4-es mater érettségit. Ki érti ezt?"
Én. Erős suliba jártál, az érettségi meg gagyi. :)
12/16 anonim válasza:
Jelen...
Szakközépiskola, az egyik legrosszabb az országban, kirúgás szélén álltam, évismétlés bukás miatt, majd pótvizsga kettő tárgyból, majd egy tárgyból. Azóta dr. címem van, és a 2. diplomát csinálom.
13/16 anonim válasza:
Én most pont utolsó éves vagyok,és ezen gondolkodom hogy érdemes lenne-e neki vágni 2,3 tanulóként,az Egyetemen mindenhez kell a matek?
14/16 anonim válasza:
13. Humán szakok többségéhez nem kell, max egy kis statisztika, az meg nem vészes. De töri, magyar szakokhoz biztosan nem kell.
15/16 anonim válasza:
És melyik az a szak ami inkább humános és egy irodában el lehet helyezkedni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!