Így fel lehet készülni emelt kémia érettségire?
Sulinet - kémia felvételi előkészítő oldal és mozaik kémia 11-12 elmélet tanulásához
Ötösöm lesz, Villányi feladatgyűjtemény és érettségi feladatok megoldása elég lehet egy jó eredményhez?
Szia !
Én faktos voltam , meglett az érettségi de nem lett elég az a pont sajnos (khm..voltak problémák a fakton)
Így én ezekből készülök újra:
Ha biztosra akarsz menni akkor elmélethez a Mozaik Kémia11-12 mellé tanuld a Villányi Attila Kémia a kétszintű érettségire könyvet is párhuzamosan..
Ha vannak az alapokba is hiányosságok a Mozaik Kémia 9, Mozaik Kémia 10 és ha mégnagyobb a bibi 7-8os tankönyveket is tudsz letölteni a netről (OFI-sat).
És fontos ! A kidolgozott 69 B tételt a neten megtalálod az le irasbelire is szóbelire is !
Számolásból pedig én is ezekből készülök + a Mozaik Kidolgozott számítási feladatos gyűjteményéből
És lehetőség szerint az összes érettségi feladat megoldása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!