9 hónap alatt fel lehet készülni emelt szintű kémia érettségire?
Ha nem nulláról indulsz, akkor igen, fel lehet.
Csak sokat kell tanulni és gyakorolni!
Ha nagyon odateszed magadat akkor fel lehet készülni.
Elméletet csak le kell ülni és meg kell tanulni, én a mozaikos 11-12 kémia könyvből készültem fel pár éve. Számolásra az ötösöm lesz + régi érettségi számolásokat csináltam végig. Számolásnál az a lényeg, hogy próbáld megérteni a bizonyos típusú feladatokat, gondold végig, hogy mi mi.... Ha olyan a feladat akkor rajzoljál is mellé.
Szerintem a szóbeli az nem annyira nehéz, fent vannak a neten a kidolgozott kémia kísérletek, elméleti rész szintén elsajátítható a mozaikos könyvből.
Sok sikert a felvételihez. A kérdésedből nem derült ki, hogy hány % érettségit szeretnél csinálni, ha 50%-osat akkor nem annyira nehéz, ha 80%-osat akkor ahhoz már nagyon sokat kell tudnod. Az se derült ki, hogy gimis vagy e, vagy esetleg dolgozol e. Ha dolgozol akkor egy fokkal nehezebb a felkészülés.
Fel lehet, de mindenképp kell egy jó különtanár.
Nekem is borzasztó volt a kémia oktatás a gimiben de miután végeztem, egy évre rá magántanárral és rengeteg gyakorlással 91% lett a kémiám, úgyhogy idén kezdem az orvosit.
Az Ötösöm lesz kémiából minden feladatát próbáld megcsinálni, a mozaik tökéletes az elmélet részére, plusz az érettségi előtt 1-2 hónappal kezdd el visszafelé 2006-tól megoldani az összes érettsegi feladatsort.
Sok sikert kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!